TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa

Ismét megrendezzük a Fogyatékkal Élők Művészeti Fesztiválját!

 

 

A pandémiahelyzet miatt 2020-ban nem tudtuk megrendezni immár lassan két évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvényünket.

Azonban 2021. október 6-án (szerda) a NEMZETI KULTURÁLIS ALAPPROGRAM támogatásával a TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa ezúttal is megszervezi a Fogyatékkal Élők Művészeti Fesztiválját, melyre tisztelettel várjuk Önöket.

Kérjük, jelezze a fesztiválon való részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével, legkésőbb 2021. szeptember 08.-ig (szerda)

Jelentkezési lap letöltése ITT

Meghívó letöltése ITT

Bővebben ...

Elérhető GULAG-kiállításunk anyaga

Letöltés:

http://temimoricz.hu/images/gulag_kiallitas.pdf

A GULAG-emlékbizottság által támogatott mini-kiállításunk anyagát Nyíregyházán több helyszínen mutatjuk be.

Érdeklődők számára a kiállítást ingyenesen kölcsönadjuk, amennyiben azt közösségi terekben kiállítják. 

A kiállítás 9 db A/2 méretű (4 xA/4 lap) habosított PVC-lemezre nyomtatott fóliából áll, akasztóval.

Érdeklődni lehet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Online kiállítás az 1956-os forradalom és szabadságharc sajtójából és röplapjaiból

Az 1956-os Emlékbizottság támogatásával szeretnénk közzétenni több gyűjtő felajánlásából származó újság és röplapgyűjteményünket, melyek felölelik az 1956-os forradalom és szabadságharc teljes történetét, valamint a fegyveres eltiprás utáni napok sajtójába is bepillantást nyerhetünk általuk.
Köszönjük a névtelenséget kérő gyűjtőknek, hogy lehetővé tették a gyűjtemény digitalizálását és közzétételét az interneten!

Online kiállítás 1. terem: Válogatás az 1956-os forradalom sajtójából - 1956.10.23. Magyar Nemzet, Szabad Nép teljes számai

https://goo.gl/photos/tvKuxhcD3YkzfNoE7

Bővebben ...