TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa

Helyi értékeink kereső

Helyi értékeink

Tisztelt Látogató!

A TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa, a Sóstói Múzeumfalu és a VOKE Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár együttműködésével helyi értékeket feltáró programot indított, amelyben minél több helyi értékkel bíró (szellemi, emberi, tárgyi és természeti) kincsünket szeretnénk összegyűjteni, rendszerezni és bemutatni. Elsősorban olyan értékeket szeretnénk feltárni és bemutatni, amelyek kevésbé közismertek, de érdeklődésre tarthatnak számot akár helyi lakosok, akár az idelátogató turisták körében is.

Ennek első eredményeit láthatja ezen a honlapon.

Ez az értéktár, amelyet Alapítványunk civil szervezetekkel, intézményekkel, magánszemélyekkel közösségi összefogás eredményeképpen hozott létre Nyíregyháza és környéke kulturális, történeti, természeti értékeiről, és a jelen kiválóságairól, még nem teljes. Várjuk az Ön javaslatát, ötleteit is, melyet szívesen felteszünk honlapunkra!

Az értékfeltáró kérdőív ONLINE kitölthető IDE kattintva.
Link az online kérdőívre

A kérdőív nyomtatható formában letölthető IDE kattintva.
Letölthető nyomtatható kérdőív

További információ:
Szegedi Sándor - TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa.
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az értékfeltárás az EFOP-1.3.1-15-2016-00001 Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás c. projekt keretében történt
https://cselekvokozossegek.hu/

Mintaprojekt címe:
REJTŐZKÖDŐ ÉRTÉKEINK – HELYI HAGYOMÁNYOK, SZELLEMI, ANYAGI ÉS KULTURÁLIS ÉRTÉKEK FELTÁRÁSA ÉS NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA KISKÖZÖSSÉGEK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL