Basic Junior Táncklub

A Basic Junior Táncklub 1982-ben alakult. A táncklub a társas-táncok megismertetését célozza meg. Tanfolyamokat bonyolít le, versenyzőket képez, és információs csoportot működtet. Az elmúlt évtizedekben több országos bajnokot is adott a versenysportnak D, C és B osztályokban.

Guba Néptánc csoport

A tánccsoport 1996-ban alakult Szabolcs Kamara néven, Gucsa Sándor, Bihari Csilla és Horváth Tibor alapítók közreműködésével. Ekkor a tánccsoportot hat pár alkotta, akik közül néhányan már nem a tánc-csoport tagjai, őket azonban újabb fiatal táncosok generációja követte. 1998-ban a Guba Néptánc csoport nevet vették fel. A megalakulásunk óta eltelt időben a tánccsoport törekedett a hazai néptáncok, és az Erdélyi táncok széleskörű bemutatására, megismertetésére.

Estella Hastánc Stúdió

Az Estella Hastánc Stúdió 2000 szeptembere óta működik Debrecenben, 2001. február óta pedig, Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. Vezetője Borsosné Kovács Edit (Estella), aki 2007-ben harmadik alkalommal nyerte el a „legjobb hastánc-oktató” címet. 2002-től, rendszeres résztvevői a debreceni virágkarneválnak, sörfesztiváloknak, egyéb városi rendezvényeknek. Az elmúlt időszakban kb. 300 műsort adtak jótékonysági esteken, rendezvényeken, pl: Autista Gyermekekért Alapítvány, Állatvédő Egyesület, intézmények, iskolák, óvodák részére szervezett jótékonysági esteken.

Magyarország megújul logo