Eredeti és akadálymentes honlap választó

Felkérés helyi értéktár létrehozásában való közreműködésre

Tisztelt helyi értékekért felelősséget érző barátunk!

Tisztelt közösség-vezető!

A TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa, a Sóstói Múzeumfalu és a VOKE Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár együttműködésével helyi értékeket feltáró programot indított, amelyben minél több  helyi értékkel bíró (szellemi, emberi, tárgyi és természeti) kincsünket szeretnénk összegyűjteni, rendszerezni és bemutatni. Elsősorban olyan értékeket szeretnénk feltárni és bemutatni, amelyek kevésbé közismertek, de érdeklődésre tarthatnak számot akár helyi lakosok, akár az idelátogató turisták körében is. 

Ebben a gyűjtőmunkában Önre, illetve az Ön által képviselt közösségekre is számítunk. Az alábbi kérdőív kitöltésével segíti a közös értékeink feltárását és megőrzését.

A feltárt értékek megtekinthetőek lesznek a www.temimoricz.hu oldalon, valamint a Sóstói Múzeumfaluban kiállítás formájában is bemutatjuk a legérdekesebb feltárt értékeket, amelyekből nyomtatott kiadvány is készül.

 A legtöbb helyi értéket beküldő magánszemélyt, illetve szervezetet értékes könyvjutalomban részesítjük, 2018. októberében. A feltárt értékek közül a legérdemesebbeket felterjesztjük Nyíregyháza város hivatalos Értéktárába való felvételre. 

Amennyiben az értékfeltáráshoz szakmai, könyvtári, vagy múzeumi segítséget kér, keressen minket bizalommal!

További információ: 

Szegedi Sándor - TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa.

Telefon: 704330279

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2018. SZEPTEMBER 15. 

Az értékfeltáró kérdőív ONLINE kitölthető IDE kattintva.

A kérdőív nyomtatható formában letölthető IDE kattintva

Az értékfeltárás az EFOP-1.3.1-15-2016-00001 Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás c. projekt keretében történik, amelynek főkedvezményezettje a Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Szentendre), konzorciumi tagjai a Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft., és az Országos Széchenyi Könyvtár.  https://cselekvokozossegek.hu/

 

Magyarország megújul logo