Eredeti és akadálymentes honlap választó

Felkérés helyi értéktár létrehozásában való közreműködésre

Tisztelt helyi értékekért felelősséget érző barátunk!

Tisztelt közösség-vezető!

A TEMI Móricz Zsigmond Művelődési és Ifjúsági Ház Alapítványa, a Sóstói Múzeumfalu és a VOKE Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár együttműködésével helyi értékeket feltáró programot indított, amelyben minél több  helyi értékkel bíró (szellemi, emberi, tárgyi és természeti) kincsünket szeretnénk összegyűjteni, rendszerezni és bemutatni. Elsősorban olyan értékeket szeretnénk feltárni és bemutatni, amelyek kevésbé közismertek, de érdeklődésre tarthatnak számot akár helyi lakosok, akár az idelátogató turisták körében is. 

Bővebben...:

Közösségépítő projektünk I. beszámolója

EFOP-1.3.5-16-2016-00469 -Ami összeköt…- generációk közötti együttműködés a helyi közösségek fejlesztéséért 

A program 2017. április 01-n indult el. A közösségépítő, közösségfejlesztő és önkéntességet propagáló, ösztönző tevékenységeink folyamatosak. Az időszakban számos alkalommal találkoztunk a célcsoporttagokkal. Kialakítottuk a kapcsolatot a nyugdíjas és ifjúsági, valamint más, művészeti közösségekkel is. Sikerült bevonni őket az önkéntes tevékenységekbe, illetve elindult általános, valamint szakterületek szerinti felkészítésük is.

Bővebben...:

Fényképek a dráma nagyváradi bemutatójáról

Petrusák János: Hulló csillagok c. drámáját nagy sikerrel mutatta be az MM Pódium Színház Nagyváradon is, 2016. október 28-án, a Partiumi Keresztény Egyetemen. Az előadást megtisztelték jelenlétükkel olyan, volt 56-os fiatalok, akik Nagyváradon, Nagyváradról szerették volna segíteni a forradalmat, és a kommunista börtönökbe kerültek kiállásuk miatt.

Magyarországról, Nyíregyházáról delegáció érkezett Nagyváradra, akik városnézés után megtekintették a drámát is.

Fotóalbum elérhető:

https://goo.gl/photos/9HYrzf9yHRgv148a6

www.magyarforradalom1956.hu

 

 

Magyarország megújul logo